2022 6. kitabı
Bu güzel kitabımız bildiğimiz gibi aşk romanı. Önce Bukre ve Cem; sonrasında Bukre ve Selim, Daha sonra Selim ve Cem, sonrası Cem Bukre ve Merve... SİMDİ KİTAP YOLDASLARİM: cemin bukreyi rüya ile aldattıktan sonra ikisini de hayatının değiştiği bir hikaye. Bukre ve selim evlenir iki çocukları olur, cem'in hayatı Selim'in yazdığı mektupla 16 yıl içerisinde fazlasıyla değiştirir. Sonlara gelirken ise Merve ile birbirlerini sevip nişanlanırlar. Selim'in ölümünden sonra Cem ve Bukre görüşler, burada Cem ve Selim'in ölmeden önce görüştükleri sonrasında iki eski sevgilinin görüşmesi söz konusu. Merve kaza geçirip ölür Merve'nin kalbi bukreya nakledilir, Cem her anda her özlediğinde bukrede merve'yi gör . Bukre atık Merve olmuştur. mutlu son! Bukre bir zamanlar onu aldatan aşkına kavuşur Cem aldattığı kadını ve çok sevdiğini nişanlısına Allah'ım yazdığı Kader sonucu ikisine de kavusmus olur .. ARKADAŞLAR BU SERÜVEN BÖYLE KOLAY DEĞİLDİ ÇOK ACILAR ÇEKİLDİ AMA HARİKA BİR KİTAP FAZLASIYLA TAVSİYE EDİYORUM. BURASI BENİM NOT DEFTERİM, KENDİM İÇİN NOTLAR TUTUYORUM YARDIMCI OLMAK İSTERİM SİZLERE DE ELBETTE. FAZLASIYLA AÇIKLAYICI OLDU KİTAP AMA OKUYUN!!!! Bukre Kalp Kahraman Tazeoğlu
Kalbim ve Ben
Bukre KalpKahraman Tazeoğlu · Yediveren Yayınları · 20211,654 okunma