2022 115. kitabı
İyi günler arkadaşlar sizlere @librumkitap dan çıkan yazar @ayhantombul beyin kaleminden #Af kitabıyla geldim. Ben her zaman psikologlara gidip yardım almak gerektiğini düşünen birisiyim. Kendi başımıza bir şeyleri hallademediğimiz de em güzeli profesyonel bir yardim almaktır. Tıpkı bu Kitapda ki kahramanlarımız gibi. Neyse ben daha fazla uzatmadan yorumuma geçeyim. Seran Bey psikolojik sorunları olan kişilere senslarla yardım eden bir psikologdur. Bunun için de hipnoz yönetimini kullanmaktadır. Saynur çocuk yaşta dede dediği bakkalın tacizine uğramıştır ama buna kimseyi inandıramaz, beni en çok etkileyen annesinin bile inanmaması oldu. Yıllarca içinde kopan fırtınalarla yaşamaya çalışmış, ama artık profesyonel bir yardım alması gerektiğini düşünür ve Seran Bey'e gitmeye karar verir. Serhan sevgisiz, itile, kakıla, önemsemeden büyümüş, olgun yaşta birisidir. Ve o da yıllarca çocukluğunda yaşadığı travmaları unutmaya, hayata tutunmaya çalışmaktadır. Ama başaramayınca o da profesyonel bir yardım almaya karar verir ve Seran Bey'e gitmeye karar verir. Serhan ve Saynur, Seran Bey'in hipnoz seansları sırasında tanışırken ve birbirinden etkilenirler be aralarında bir aşk başlar. İkisi de geçmişiyle savaşmış ve artık bundan kurtulmak istemektedir. Artık birbirlerine sığınarak hayata bağlanacaklardır. Aşklarına sımsıkı tutulurlar aralarındaki yaş farkını bile umursamazlar. Saynur ve Serhan affetmeyi başarıp hayata tutunabilecek mi? Bu güzel kitabı @baygunun_kadrajindan kuzumla okumak harikaydı. Kitabı herkese tavsiye ederim. @ayhantombul @librumkitap @baygunun_kadrajindan #vuslatinkitapkurtlari #vuslatınkitapkurtları #kızçelerileokuyoruz #hobimreels #hobinizhobimolsun #hobimmacro #keşfet #neokudum #kitap #tavsiyekitaplar #benokudumsendeoku #hobimflowers
AfAyhan Tombul · Librum Kitap Yayınları · 201913 okunma