·320 syf.····Okunma: 31 Ağustos 2022 18:40 Kitabı ilk elime aldığım zaman beklentimi ne kadar yüksek tutarsam tutayım o beklentiyi aşacağını hissediyordum. Hakkında yapılan bütün iyi eleştirileri ve yüceltmeleri sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
Kitapta sıklıkla yer verilen ve yetişkinlik yıllarımızdaki sorunların temelini oluşturduğuna inanılan "çocukluk travmaları" güzel işlenmiş. Sorunlu bir çocukluğunuz varsa ve problemlerinizi aşamazsanız ileride de saklanılan bu travmaların başınıza bela olacağı fikrini ben hissettim fakat çocukluk travmalarına ve o yıllara daha geniş yer verilmesini isterdim.
Müthiş bir dil, akıcılık, kusursuz olay örgüsü ve yer yer psikolojik analizler kitabı bir üst seviyeye taşımış. Psikolojik gerilim seviyorsanız hiçbir koşul altında kaçırmamanız ve hemen okumanız gereken bir kitap. Kitapla birlikte saatin farkına varmadan sayfalar arasında sürüklenip bir çırpıda okuyacaksınız.
Her bölüm acaba "gerçek katil kim? Tüm bunların sebebi ne?" diyerek bu sorulara her yeni bölümle birlikte bambaşka cevaplar bulacaksınız.
Kesinlikle okumanız ve çevrenize tavsiye etmeniz gereken bir kitap.