2022 125. kitabı
"Korkarım ki insanlar kendilerini Kur'an'ı sadece ezberleme işine kaptırır ve onu anlama işini ihmal ederler." Hz. Ömer. Selam arkadaşlar bugün sizlere okuma hedefimi tamamlamış olduğum senenin 125. kitabıyla geldim. Daha önce kalemiyle #Cennetegötürenyol kitabıyla tanıştığım Süleyman hocamın Kur'an'ın Kİmliği kitabını okumak ayrı bir keyif idi. Öncelikle sade ve akıcı bir dil ile kitabımızı okuyoruz. İçerisinde özet bilgiler dahil ve hiçbir konu başlığının delilsiz yer almasına izin verilmemiş. Kırk'ın üzerinde kaynaklardan yararlanılarak hazırlanmış muhteşem bir bilgi kaynağı.. Ben okurken açıkcası çok utandım. Ne yazık ki kutsal kitabımızdan bilgi anlamında çok eksiğim olduğunu anladım. Yeterince kitabımızı tanımadığımı bizden Kur'an'ın ne istediğini , neyi vaat ettiğini ve neyle ödüllendirilip, neyle cezalandıracağımızı 150 başlık altında öğrenmiş oldum. Kendimi sorgulatan güzel bir manevi kitap okudum. Sizleri de kutsal kitabımızı tanıtan anlatan faydalı bilgiler içeren bu güzel kitabı okumaya davet ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim Kitapla kalın dostlar
Kur'an'ın KimliğiSüleyman Dilmen · Düşün Yayınları · 201614 okunma