···Okunma: 03 Eylül 2022 13:53 Selamün aleyküm bu kitap hayatınızdaki okuyabileceğiniz en anlamlı kitap olabilir hem İslam dinine uygun bir dille yazılmış hemde içindeki aşk, sevda, azim, inanç, hislerini de en derinden yaşatan bir kitap. Hani bazı kitaplar vardır ya! Çoğu kişi bilmez popüler değildir ama aslında o kitabın kapağını açıp okuyan onun gerçekten okunmaya değer bir kitap olduğunu anlar. İşte bu kitap o kitaplardan ne kadar az kişi bilsede bunu okuyun. Hayata bakış açınızı değiştirecek bir kitap. Yemin ederim kitabın sonunda ağladım tam bittiği yerde. Kitabın adı kar çiçeği ya gerçekten anlamı o kadar büyük ve derin ki kesinlikle okuyun bir müslümanın kesinlikle okuması gereken bir kitap. He birde söylemeyi unuttum Bahattin Yıldız abiyi çok yakından tanırım kendisi 2010 yılında uçak kazasında şehit olmuştur. Babamın da abiliğini yapmış hatta babamı Bahattin Yıldız abi askere götürmüş. Benim de adım Yasir. Bahattin Yıldız abi 2. Oğlun olursa adını Yasir koy demiş ve ben doğduğumda adımı Yasir koymuşlar bundan dolayı kitaptan çok etkilendim ve birşey dhaa söylemek istiyorum kitabın içindeki hikaye gerçek yaşanmışlıklardır.