2022 56. kitabı
Okunma: 07 Eylül 2022 19:24
Mektup arkadaşlığı, kitap için çok romantik bir başlangıçtı. Misha ve Ryen 5.sınıftan lise son sınıfa kadar mektuplarla arkadaşlıklarını sürdürmüşler. Birbirlerini hiç görmeyeceklerine söz vermişler. Fakat tesadüf eseri Misha bir partide Ryen’i tanıyor ve ordan sonra işler değişiyor. Ryen epey bir süre Misha’yı bilmeden arkadaşlık ediyor. Kitapta yazarın en çok vurgulamak istediği kısım Ryen’nin karakter değişimi. Küçükken dikkat çeken biri olmadığı için kendisini farklı olmaya zorluyor. Büyüdükçe zorbaların arasına katılıyor. Fakat aslında böyle biri değil. Bunu Misha daha iyi görebiliyor çünkü Ryen mektuplarında ona aslında küçükken olduğu masum kız gibi kendisini tanıtıyor. Özünü ona açıyor. Fakat gerçek hayatında popüler olabilmek için insanlara kötü davranıyor. Misha ve Ryen kendilerini bulma yolculuğunda birbirlerine yardım ediyorlar. Ve mutlu sonlara bayılırız tabi ki. Yazarın tarzını sevdim. Karakterler birbirlerine karşı özellikle başlarda çok acımasızlardı. Bunları okumak da eğlenceliydi.
Punk 57Penelope Douglas · Penelope Douglas LLC · 2016975 okunma