Hadi yapalımm
2=Seni sevmiyor 7=Seni çok çok çok seviyor 8=Sana aşık olmuş 11=Senden nefret ediyor 15=Senin arkandan konuşuyor 18=1k daki sevdiğin kişi
Anket
3.831 Gösterim
https://1000kitap.com/Shutuplan_ ayb Seninle manyak güzel olabilirdik..Seninle manyak güzel olabilirdik.. bende seviyorum @131_Damla https://1000kitap.com/eben_31 SisyphosSisyphos 😶 https://1000kitap.com/pardondasanane tanımıyorumki
Nefret fln etmiyorum
https://1000kitap.com/_kooki_ inanmadım https://1000kitap.com/shutuplan_ bende onu😍 https://1000kitap.com/benimsin1 yutulacak yalan değildi BirtuhafokuyucuBirtuhafokuyucu pek inanmıyorum(pek tanımıyorum bile) https://1000kitap.com/taotfw what dedin gülüm??ODBDJD SisyphosSisyphos ben herkesi seviyorum♡
Bu yorum görüntülenemiyor
NilüferNilüfer sjsjsjjss olabilir ama ben şeviom @sanane77 bende bende @Msr_Gkc bendeğ ❤️ @Kullaniciyokkiamk olabilir. @Batukoc Ne alakaaa @sktramk aq Ne alakaa
Jssjjsjsjw Allah senii
Bu yorum görüntülenemiyor
susbeesmasusbeesma sevme ayy cokta fifi https://1000kitap.com/denizin_mavisi 💞bende Prènsès Eła`Prènsès Eła` mende mende❤🐣 https://1000kitap.com/_uzakdur_ ediyo hım Veysel’Veysel’ ayb ayb utanmaz @idontcareee oylemiymiş jrbejdh
Adam olduk pauahha
2- NehiwNehiw 7- @yalanlarveyeminler Ay askimm 8- .Asia`.Asia` 11- @zombies Ayb 15- @cambardakolsunlutfen Bu da ayb 18- Mustafa can dereMustafa can dere İleti bozuk arkadaslar
İnfinity...
Yoo sen öyle dedin bende kabul ettim ne var ki bunda bu arada.