·314 syf.····Okunma: 12 Eylül 2022 20:54 Yazarı ilk okuyuşum Rock Falls adlı 6 kitaplık serinin ilk kitabı hoş çerezlik kitaplardan . Bu kitapta serinin ilerleyen kitaplarının karakterleri de vardı sanırım. Dil akıcı anlatım karakterler hoş okuması rahat . Aşırı uzun değil Novella'dan iki tık uzun diyebilirim :))
Hannah Rhodes tatlı ve cömert olmanın uç noktalarından manikken öfkeli ve şiddetli olmaya giden manik depresif bir adamla olan ilişkisinden yeni çıkmış . Ve Hannah bir müddet ciddi bir ilişki istemiyor . Greyson Holt uzun boylu dövmeli ve Sons of Anarchy'deki Charlie Hunnam'a benzetiliyor ki bayılırım ona :D Babası o çocukken ayrılmış ve tam yine tiksinç bir baba profili var adam bunun travmasını taşıyor .
Bu çift bir şekilde tanışıyor zaten orta büyüklükte bir kasaba hafta sonları barlara falan gidiliyor :D Her ikisi ciddi ilişkiye girmek istememesine rağmen birbirlerini çok iyi tanımadan hızlı bir şekilde bir ilişkiye girdiler . Kimyaları acayip iyi bazı ufak tefek pürüzler yaşandı . Onun sebebi tabi Greyson'un baba travması iki büyük sıkıntı oldu ayrılık yaşanan ama uzamadan çözümlendi . Yani bazı şeyler fazla şipşak gibi oldu sanki :P