2022 48. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2022 15:32
Merhabalarr. Öncelikle bu kitap yazarın okuduğum ilk eseri. Kalemi oldukça akıcı ve sıkılmadan konuya kendinizi kaptırıyorsunuz.Bu yüzden yazarın diğer kitaplarını da okumaya karar verdim. Neyse kısaca kitabin konusundan bahsedecek olursam, Carrie Allsop bir gün eşinin çantasında başka bir kadın tarafından yazılan aşk mektubunu bulur. Bir süredir aldatıldığını öğrenen Carrie mektubu yazan kadının kocasini bulur ve ona bu durumu anlatan bir mektup yollar. Mektubu alan David Mayer önce bu duruma inanmasa da sonra o da aldatıldığını farkeder. Böylece bu iki insan arasında beklenmedik bir mektup arkadaşlığı doğar. İçine düştükleri bu durum karşısında teselliyi birbirleriyle konuşarak bulan bu iki insanın yüzleşmesi gereken başka şeyler de vardı. Öncelikle belirtmem gerekir ki kitap karşılıklı mektuplaşmalardan oluşuyor. Zaten 130 sayfa kadar kısacık bir kitap olduğu için bir oturuşta bitiriyorsunuz. Kitabın konusunu düşününce sonunun böyle olacağını hiç hayal etmemiştim. O yüzden biraz şok oldum diyebilirim. Evliliklere daha yakından bakmamızı sağladığı için insanı bazı konularda düşünmeye de yönlendiriyor. Yine de öyle çok aman aman bir kitap beklememelisiniz. Tamamen çıtır çerezlik kafa yormayan bir şey aradığınızda okuyabileceğiniz bir kitap. Kitapla kalin..
Yasak Aşkın KanıtıTaylor Jenkins Reid · Yabancı Yayınları · 2021926 okunma