·322 syf.····Okunma: 13 Eylül 2022 20:48 Serinin ikinci kitabı ilk kitaptan tanıdığımız Jami ve Lennon'ın hikayesini anlatıyor . Kasaba nasıl verimli bir yerse adamların hepsi birbirinden şahane ve yakışıklı adres alıp gitmek lazım sanırım :D :D
Yine ilk kitaptan tanıdığımız ana karakter Hannah'nın en iyi iki arkadaşı Lennon ve Jami her zaman birbirlerine karşı bir şeyler hissetmişler . Ama resmen bunun etrafında dans ediyorlar . Çünkü ilk olarak Jami asla tek bir kızla uzun süre birlikte olmuyor .İkincisi ve daha beteri Lennon'un babası tarafından 12 yaşında piç gibi terk edilmesi yüzünden yaşadığı travması . Kalbinin kırılmasını istemiyor. Geçmişinde yaşadığı kayıp ve ihanetin acısını bir daha yaşamak istemiyor. Asla aşık olmayacağı ile ilgili takıntılı hatun .Çift 7 ay kadar önce tek gecelik bir şey yaşamışlar ama orada kalmış . Burada artık Jami duygularını ve kız hakkında isteklerini masanın üzerine çıkarıp vurunca :P Lennon tamam deneyelim dedi çünkü hatunun zaten adama içi gidiyor . Bu şekilde bazı dönüşler ile güzel çerezlik olayımız devam etti :D Aslında ben bu seride ilk kitabın kahramanı Hannah'nın manik depressif eski sevgilisinin kitabını çok merak ediyorum :D O kitap 5.ciymiş neyse zaten kısa kısa kitaplar hemen bitiyor :)))