Puan vermedi·216 syf.····Okunma: 25 Mayıs 2020 21:02 -Bismillah-
Bu kitap yaklaşık iki sene öncesinde okuduğum ve sonra kitaplığımda yer alması gerektiğini düşündüğüm bir eser. Kitabı, 1k'dan Veysel Bey'in hediye etmesi üzerine tekrar etmek nasip oldu. Ve inceleme yazma fırsatı edindim.
Kitap ismiyle ilgi çeken İslâmî bir eser. İsminin, Uhud Savaşı'nın kilit noktası olan 'okçular tepesi'ne atıfta bulunması yine bize kıymetli mesajlar veriyor.
Günümüzde yozlaşan, uyduruk medeniyetler zincirlerinin fitneler yağdırdığı, insanların dini vecibelerinden bihaber hâle geldiği demlerde; hanelerimizi huzurlu ve İslâm sancağı kılmak daha da önemlisi rızayı ilahiye uygun hareket etmek için sık sık takrarla okunabilecek bir kitap...
Yaşantımıza İslamca çeki düzen vermek, müslümanca yaşamak ve dinin çizgisinde ideal olanı evlerimizde, kendi nefsimizde, çocuklarımız için, hizmet ederken uygulayabilmek adına yazılmış öz bir eser. Kıymetli hocamız Abdülaziz Kıranşal bu alanda titizliği ile bilinen biri zaten. Hanım kardeşlerime bu eseri kitaplığında sık sık okunacaklar arasına almalarını, beylerin de aynı şekilde okumak için geç kalmamalarını tavsiye ediyorum, naçizene :)