2022 97. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2022 13:55
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #romantizma adlı bir eser ile geldim. Altı güzel yürekli arkadaşın, yaşantısını anlatan bir eser. Sitare oyuncu, Çiçek holding patronu, Nida savaş muhabiri, Itır yazar, Feyza doktor olarak hayatlarına devam etmektedir. Darüşşafaka okulunda okuyan ve İlkokul 5. Sınıftan beri tanışan bu dostlar 40’lı yaşların ortasında halen görüşmektedirler. Her mevsimin ilk haftası görüşmeye devam ederek uzun yıllar aralarında ki bağın kopmamasına nede olurlar. Lakin bu yolcuklarında neler yaşıyorlar? Acı dolu çocuklarında nelere şahit olacaksınız? Bu okula nasıl neden geliyorlar? Yaşadıkları bir çok olumsuzlukları nasıl aşıyorlar? Hikayenin sonunda güçlü bir kadın karekter olarak çıkarlar lakin bu yolda neler yaşadıklarını kesinlikle okuyun öğrenin. Yazarın dediği gibi aşk sadece karşı cinse duyulan bir duygu değildir. Bir çiçeğe, bir renge bir arkadaşa... Kısacası yazarın kalemi, çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, istediğimiz her şeye aşkla bakabileceğimizi ve çok güzel arkadaşlığın örneğini bize sunarken nasıl güzel insan olunur bunuda bize bir çok yerde hatırlatıyor. Güçlü kadın karakterli okumayı hep sevmişimdir. Benim için güzel bir okuma oldu. Yazarın kalemi her kitleye hitap etmektedir. Rahatlıkla alıp okuyabilirsiniz. Yazarın kalemi daim olsun. Doğru insan,iyi-kotü hesabı yapmadan, artı-eksi sütunları hazırlamaksızın hayatına dahil ettiğin insandır. Güzel ya da kötü,sonu olduğunu bildiğimiz her ilişki romatizma ağrısı gibidir.Hayatını yaşamana engel olmaz ana hep kendini hissettirir. Ne ilginç,ne kadar başarı elde edersek edelim, ne kadar ödülümüz olursa olsun, istersek bütün dünyaya diz çöktürecek gücümüz olsun, gene de kadın kimliğimizi fiziğimizle taçlandırmak istiyoruz. @esra.bolgen @lunayayinlari #leylanınkitapütopyası
RomantizmaH. E. Bölgen · Luna Yayınları · 202116 okunma