·272 syf.····Okunma: 25 Eylül 2022 13:36 bu serideki en sevdiğim şey emma chase’in nefis bir erkek bakış açısıyla yazması. bu kitapta da brent’i okuyoruz.
brent’in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı şehre geri döner. elle randolp kenedy brent’i gördüğüne memnun değildir ve geçmiş acılarını tekrar yaşamak istemez, güvensiz ve temkinli yaklaşır. birbirlerini görmeyeli tam 14 sene olmuştur. kenedy, brent’in davalarından birinde savcı olur. ve böylece yanlış anlaşılmalar, cinsel gerilim, mizah dolu hikaye baslar.
iletişim çok önemli tekrar anladım absbdbbs
brent ve kenedy hikayesi hızlı ve espriliydi. brent’i, kahyasını, pskoloğunu ve brent’in lakaplar konusunda ki hünerini cidden sevdim. ama sanki bir şey olmamıştı. brent gibi bi kahramana çocukluk aşkı zırvalığı falan olmamış gibiydi. ya da olmuştu ama kız iticiydi. çözemedim. çok komik ve çok ateşli bir karakter. geçmişi yazılası bir karakter. çocukken tek bacağını kaybeden bir adamın korkuları, düşünceleri bence yazılmalıydı. evet yazılmıştı ama ara ara. adam akıllı okumalıydık bence. ama yine de (brent sayesinde)sırıtarak okuduğum bir kitap oldu.