Sahte Balayı - Christina Lauren
2022 14. kitabı
Okunma: 02 Ekim 2022 00:02
Herkese iyi pazarlar. Sahte Balayı’nı sonunda bitirdim ve post atabilecek bir vakit buldum. “Şans dediğimiz şeyin olayı da bu zaten: Zamanını da yerini de kendisi belirliyor.” Sahte Balayı o kadar tatlı bir kitaptı ki gerçekten kahkahalarla güldüğüm yerler de oldu sinir olduğum yerler de. Zorlasanız bir günde bitecek kadar hızlı akan bir kitap, dili sade olduğu için yorulmadan okuyabiliyorsunuz. Gelelim kitabın içeriğine özetlemek gerekirse Olive ve Ami tek yumurta ikizleri dış görünüşleri her ne kadar birbirinin aynısı olsa da karakter olarak bir o kadar tersler; Ami şansı kendine çekerken Olive kendini kara kedi olarak adlandırıyor mesela! Ami’nin düğününde yaşanan talihsiz olay yüzünden balayına gidemeyen Ami ve Dane yerine Maui’ye giden Ethan ve Olive’in başlarına gelenleri anlatıyor kitap. Şöyle ki kitapta gerçekten saçma bulduğum ve sinirlendiğim iki yer var birincisi Ethan’ın Dane’i her ne yaparsa yapsın korumasıydı. Evet kardeşin olabilir ama biraz mantık çerçevesinden bakman gerekiyor bazı şeylere ikincisi ise Olive Dane’in yaptıklarını Ami’ye anlattığında Ami’nin çıldırıp resmen ‘Kemal’im yapmaz’ moduna girmesi açıkçası Olive’in yerinde olsam o andan itibaren hiçbir şekilde Ami’ye yardım etmezdim her neyse Ethan’ın Olive’e evlilik teklifi edeceği sahne o kadar tatlı bir sahneydi ki gerçekten gözlerimden kalpler çıktı diyebilirim. Ailelerinin kalabalık olması ve her an birbirlerinin yanında olması detayı gerçekten beni çok keyiflendiren bir detay oldu. Sonuca gelirsek keyifle okuduğum bir kitap oldu, kafa yormayan, dinlendiren çerezlik bir kitap. Boş zamanlarınızda kafanızı dinlemek için okuyabilirsiniz. 7/10 diyebilirim sanırım. Sahte Balayı
Sahte BalayıChristina Lauren · Yabancı Yayınevi · 20202,581 okunma