2022 29. kitabı
Gece Yarısı Kütüphanesi-Matt Haıg •Kitabı okumaya dün akşam üzeri başladım gerçekten çok bir beklentim yoktu ama okuyanları yorumları ve bu kadar çok dile çevrilmiş olması merak uyandırdı. Okudum ve gerçekten çok müthiş bir kitap sürükleyici etkileyici ve merak ettirici. Dili çok akıcı ve okuyucuyu sıkmayan bir kitap. •Nora seed berbat bir halde. Kedisi öldü, abisi ile arası kötü, işinden kovuldu. Artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Bunun üzerine gece yarısı evinde ilaç içerek hayatına son vermek istiyor. •Bu kararının sonucunda ise kendini Gece Yarısı Kütüphanesinde buluyor. Burası dünya ve ölüm arasında bir yerdir. Burada pişmanlıkları ile yüzleşiyor. Farklı seçimler yaparak hayatının nasıl olacağını gösteren kitaplar var. Hangi hayatı deneyimlemek görmek istiyorsa o kitabı açması yeterli oluyor. Ama Nora hangi hayatı yaşarsa yaşasın ne kadar başarılı olmuş olsada bu hayatlar Nora’yı memnun etmiyor. •Çok severek ve hiç bırakmadan okuduğum bir kitap. Uzun zamandır böylesi severek sıkılmadan bir kitap okumamıştım. •Akıcı bir kitap okumak istiyorsanız Gece Yarısı Kütüphanesini deneyebilirsiniz.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,1bin okunma