2022 68. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2022 14:26
#okudumbitti #PedroAlonsoOchoro #FiliponunKitabı #255Sayfa #EkimAyı4cüKitap La Casa de Papel dizisinin Berlin karakteri olarak tanınıyor yazar. Valla ne yalan söyleyeyim ben de o diziyle oyuncu kimliği ile tanımıştım kendisini. Sonrasında kitabın tanıtımı içşn Türkiye'ye geldiğinde bir röportajına denk geldim. Kitaptan da böyle haberim olmuştu. O heyecanla kitabı hemen aldım ancak okumaya yeni fırsat buldum. Zamanı şimdi imiş demek ki. Kitap yazım tarzı ile biraz alışılmışın dışında. Ay birde o isim benzerlikleri yok mu beynimden ateş çıktı desem yeridir. Reenkarnasyon konusu zaten çok karışık bir konu, birde buna anlatımdaki dağınıklık, geçişler arasında açıklamaların olmaması okuyanı oldukça zorluyor. Öyle ki Yilak, öğretmen ve haham'ın aynı kişi olduğunu anlayabilmek zor. Reenkarnasyon' konusuna ilgisi olanlar için güzel bir kitap olabilirdi ama çeviriden mi kaynaklı yoksa yazım şeklinden mi bilmem ama beni çok zorladı. İkinci bir kitap daha olacakmış. Alır okur muyum çok emin değilim. Kitapla ve sevgiyle kalın
Filipo’nun KitabıPedro Alonso · Epsilon Yayınevi · 202162 okunma