·320 syf.····Okunma: 11 Ekim 2022 22:01 İki farklı ve uzak karakterlerin yer aldığı romantik bir kitapla geldim Kitabın kapağı çok cici Konusu da ilgi çekiciydi. Ben böyle mahsur kalınmış yerlerde mecburi tanışmayla başlayan ilişkileri seviyorum Bunun gibi bozuk asansörde tanışan çiftlerin hikayelerini çok okudum ve okumaya da devam edeceğim
Burda farklı olan çiftimizin ırkları. Kızımız Alexa siyahi ve bu konuda biraz özgüvensiz, bu yüzden de bazı şeyleri teninin rengi yüzünden olduğunu düşünüyorum. Erkek karakterimiz Drew ise ilişkilerini devam ettirme konusunda beceriksiz ve güvensiz. Mesleklerinde ne kadar güçlü ve başarılı olsalarda sıra ilişki kurmaya geldiğinde ikisi de çuvallıyor gibi. İşte bizlerde asansörde başlayan ve bir düğünde sahte sevgiliyi oynayan, bi taraftan birbirlerinden çok etkilenen ama uzak şehirlerde yaşayan çiftimizin yaşadıklarını okuyoruz. Bir şekilde birlikte olmayı başarabilecekler mi? Ve bunu nasıl yapacaklar? Çok daha fazlasıyla birlikte okuyup öğreniyoruz