2022 106. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2022 07:26
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #monark adlı bir eser ile geldim. Geçmişimizin ve şuan yaşadığımız serüvenin farklı iki Krallık ile anlatılması kesinlikle takdire şayan. Krallık demişken kitabın içeriğinden bahsetmek istiyorum size. Sosyolog ve doğa bilimci olan Mayıs Yolcu'nun verdiği bir seminer ile başlıyor. Saatler süren bu seminer insan hayatını oldukça derinden etkileyecek cümleler sarfediyor. Konuşurken her bir cümlesini özenle seçip giyimine kuşamına dikkat ederek ilerliyor saatler. Saat aralıklarında anlattığı kısa hikayeler insanı farkında dahil olmadığı bazı sonuçlara çıkarıyor. Adım attığı bu serüvende oldukça ilginç deneyimler elde ediyor okuyucular. Sorulan sorular verilen cevaplar ve insanı bozguna uğratacak iki gelişim. Krallıkların nasıl kurulduğu, nasıl ilerledikleri ve ilerlerken neler ile savaştıklarını anlatıyor bize Monark. Ne kadar ilginç dimi hamamböcekleri ile başlayıp dünyanın sakladığı sır perdesini aralamak. Bize farklı pencerelerden hitap eden Mayıs Yolcu aslında hep aynı manzarayı anlatıyordu. Verilen bilgiler geçmişin izlerini günbegün ortaya seriyordu. Savaşlar, silahlar, ihanetler, devrimler ve darbeler... ve daha fazlası. Ne kadar irdelerseniz cumleleri o kadar içine giriyorsunuz kitabın. Sadece okuyup geçmek kesinlikle size büyük kayıplar verecek türden bir eser. Yazarın kalemi kendini okutuyor her kitlenin rahatlıkla anlayacağı bir dili var. Sizde güzel bir okuma vakti geçirmek istiyorsanız bu eseri seçebilirsiniz. Yazarın kalemi daim olsun.
MonarkHalit Boztepe · Flora Yayıncılık · 20227 okunma