Puan vermedi·230 syf.··Beğendi
···Okunma: 12 Ekim 2022 12:16 Merhaba arkadaşlar. Bugün adını ilk kez duyduğum bir kitabı sizlerle buluşturacağım. Hemdert hemdem çok güzel bulduğum sürükleyici ve merak uyandırıcı bir kitap oldu. Kitabımız sıcacık bir mutfak atölyesinde buluşan birbirinden renkli karakterlere sahip 6 kadının sürükleyici hikâyesini konu alıyor. Her birinin ayrı ayrı derdi olan bu samimi kadınlar, birbirlerinin dertlerine merhem olmak için kolları sıvıyorlar.
Azra, bebek hasretiyle yanıp tutuşan güçlü bir kadındır. Terapistin Serhat'la olan ilişkisini düzeltmesi için tavsiye ettiği atölyede dertlerini unutup yepyeni bir aile kurar. Zenan ise farklı tarzı ve eğlenceli kişiliğiyle kalpleri fethetmek için tam karşımızda yerini almış. Seda'nın organizasyon yeteneği, Mahide'nin tatlı-sert mizacı, Nadide'nin saf ve içten duruşu ve en önemlisi Nesteren Hanım'ın harika mutfak hikâyeleriyle mest olacaksınız. Akıcı anlatımı, karakterlerin sevimli diyalogları harikaydı. Böyle samimi kitapları sevenler için tavsiyemdir. Keyifli okumalar.
"Yemek işi temelde bir zevk işidir. Aşçı istediği gibi dokunuşunu katar pişirdiği aşa."
"Yemek yapmayı öğrenin, yeni tarifler deneyin, hatalarınızdan ders alın, korkmayın ve hepsinden önemlisi iyi eğlenceler!"