MÜKEMMELLİK AYRINTIDA GİZLİ(:DİR
Dur kişisel gelişim seviyorsan birde bu aralar bağış yapsam " diyorsan hemen devamInı oku : )
Bu güzeller güzeli eserin içeriğimden birazdan bahsedeceğim fakat öncelikle şunu belirtmem gerek .
Eserimizin 1. baskı telif gerli @sevgiperekactive tarafından @adimadimkoruncuk @koruncuk #koruncukvakfı na bağışlanacak . Bu güzel bilgiden sonra berabence kirabımıza göz atalım .
Kitap içinde kitap, konu icinde konu okumaya hazırsanız başlıyorum...
Amerikaya uzanan bir hikaye; Yasemin ile tanışarak başlıyoruz. Yasemin bir bankacı işinde gayet iyi bir konumda. Beraber yaşadığı arkadaşının taşınması ile iş yerine 6 aylığına çalısmaya gelen Fransız asıllı Chantelle beraber yasamaya başlar . Fakat ufak bir ayrıntı vardır;
Yasemin yetersizlik hissinde, yemek yemekten büyük bir keyif alan fakat kilolarından yana şikayetçi iç dünyası ile barışık olmayan biri iken ev arkadaşı tam tersine fiziğine dikkat eden , bakımlı ve kendisini seven biridir. Özetle; iki farkılı zıt karakterin bir evin içindeki yaşantıların ve yansımalarını okuyacağız .
Eser bu iki farklı, karakter üzerine öyle güzel kurulmuşki sosyal, psikolojik , fiziki, kültürel bir çok konusa yansımaları okuyacağız. Tabiki sadece evin içerinde geçen değil kendi yaşamları ile ilgilide bir çok detayla beraber hayatlarımızın ne sekilde yönlendiğinide göreceksiniz. Kendinizden yada çevrenizeden benzerlikler bulacağınıza eminim...
@sevgiperekactive hocamın kalemi akıcı ve gayet net bir dili var. Bunların yanında amaca hizmet eden bir eser. Bizlere ve @adimadimkoruncuk , @koruncuk 'a katkılarınızdan dolayıda ayrıca teşekkürler