·344 syf.····Okunma: 16 Ekim 2022 22:48 Serinin 3.cü kitabınin kahramanı Raven ve Carlos . İl k iki kitapta MC nin kadın üyesi Raven korkusuz ve ayakları üzerinde durabilen bir kahraman olarak anlatıldı erkek dünyasında çok sağlam bir hatun . Bir önceki kitaptan Raven ve Mafya babası Carlos'u merak etmiştim bu yüzden bu kitaba büyük umutlarla başladım . Ama tam ifade edemediğim bir olmamışlık hissi ile okudum tüm kitabı . İkinci kitapta beni cinnete sürükleyen Mc 'nin lideri Smokey burada yine sıçtı . Adam mütemadiyen sıçıyor ikinci kitabın ana erkek kahramanı olarak benden fezaya kadar eksi almıştı burada ise tüy dikti .
Raven Smokey'nin kitabında Ava'ya yaptıklarından sonra kendini ne yapsa affedemiyor . Ayrıca bu kitapta Raven 'ın korkunç geçmişini öğreniyoruz . Bu arada kadın kendini affedemediğine ilave her an MC 'den atılacağını düşünerek cinnet oluyor ama asıl suçlu yine Smokey çünkü tüm emirleri veren o sığır sonuçta . Carlos zaten Raven'ı istiyor ve Smokey ile anlaşıyorlar Raven gidip Carlos'a korumalık yapacak . Böylece hem Smokey'nin istediği gibi MC 'den uzaklaşacak hem Carlos kadına sahip olacak. Bir noktaya kadar düzgün giden plan gerçekler ortaya çıkınca patladı tabi sonrası ortalığı toparlama .