birokuriceeee

2022 2. kitabı
Sümeyye Demirkan
8.8/10 · 1.971 okunma
birokuriceeee
Herkese merhaba 😌İlk yorumum ile geldimm🌝Aşık olduğum bir seri ve adı "Mürekkebe Boyanan Sardunya 1" Dikkat; Bu kitap konusu itibariyle bol bol nahiflik içermektedir benden söylemesi!😌 🌸"Kalp'de yorulur bazen fakat içinde ki güzelse dinlenmek de lütuftur"... YORUMUM; Başrol karakterler o kadar naiftiler ki anlatamam size. O nahiflikleri tatlılıkları aşırı çok güzeldi. Mislina ve Akif Selimi anlatacak bir kelimem olsa hiç şüphesiz "nahif" olurdu.Kitap Mislinanın karşılıklıksız aşkı ile başlıyor ve bu aşk onu Akif Selimin oturduğu binada ki evinin bir alt katına taşınması ile devam ediyor.Ondan sonra da olaylar gelişiyor.Devamını da anlatmayayım yoksa spoi olur.Akif Selim o kadar kibar biri ki aşık olmadan hayran olmadan duramıyorsunuz efenim😻Zira bem asık oldum😌Bu arada karakterlerimiz edebiyat okuyorlar ve 2.sınıflar.Beni en çok mutlu eden şey ise klişe olmaması. Ki bu durumda daha çok sevdim kitabı. Onun dışında yan karakterlerin arkadaşlıkları dostlukları çok güzeldi.En cok üzüldüğüm karakter ise Kadir oldu😢Kadir'in hikayesi üzdü beni.Ve tabi ki okulun whatsap grubunu da unutmamak gerek.Aşırı eğlenceli bir grup ve okurken kahkahalar ile okudum😂Ve şunu da söyleyeyim yazarın kalemi ile de ilk kez tanıştım ve aşık oldum kalemine😻Kısacası alın okuyun arkadaşlar 😻