2022 156. kitabı
Merhaba kitap severler; Yazarla,tanışma kitabım oldu.Kısa ve öz bölüm bölüm ilerleyen olay örgüsünde karakter analizleri,içsel dünyasını, yaşadıklarını daha uzun sayfalarda okuyup değerlendirmek çok hoş olurdu.Keşke kitap 100 sayfa ile sınırlı olmasaydı.Daha yogun ve daha çok Emily'nin dünyasını geçmişini tanımayı çok isterdim. Gelelim hikayemize; Emilya,geçirdiği kazadan sonra hafızasını kaybeder.Geriye dönük hiç bir şey hatırlamaz. "Korkular Evine" sığınır.Fakat kendisinin buraya yerleşmesi hiç kolay olmaz. "Korkular Evinde" uzmanlar eşliğinde piskolojik danışmanlık yapılır.Kendisini burda güvende hissedecek olan Emilya, odasına yerleştiği gün saklanan Linda ile tanışır.Aynı odada Linda'yla yaşamaya çalışan Emilya,kimseye bir şey demez. Korkular evinde gizemli ikizler ile tanışınca yaşadığı gelgitler,geçmişteki kalan anılar,hafızasındaki hatırlamaya çalıştığı görüntüler adeta puzzle eksik parçalarını tamamlarken,eksik bulduğu kapıları da aralar... Emilya,gizemli ikizler ile arasındaki ortak bağ neydi? İkizlere olan ilgisi ve hatırladıklarıyla nasıl bir sona gidecekti? Peki ya Linda? Aradığınız cevapların hepsi daha fazlası eserimiz de saklı...Ayrıca kitabın adını (Petrikor) çok yakıştırdım.Merak edenler var ise yorumlarda buluşalım... @lemanmemmedhesenli kaleminiz daim okuyucunuz bol olur inşallah. @tilkikitap 'ından çıkan @lemanmemmedhesenli ve kaleme aldığı #Petrikor isimli imzalı kitabı okuyup inceledim. #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#book #kitap#fyp #benimkütüphanem #benimseçkilerim #etamin
PetrikorLeman Memmedhesenli · Tilki Kitap · 08 okunma