2022 9. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2022 17:47
Kitabı okuyup anlayan ve kendine bir şeyler katabilen arkadaşları tebrik ederim. İncelemelere baktım herkes çok beğenmiş harika olduğunu söylemiş. Ne yazık ki ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kitap 1950lerde yazılmış ve zaman zaman güncellemesi yapılmış. Kitabın başında “kitap metninde geçen şimdi ifadesinden kastedilen zaman 1971lerdir” diye belirtiyor. Bir başlığı okurken o kadar çok detay veriliyor ki artık ne anlatıyordu, neydi konu başlığı dedirtiyor insana. Kitap sürekli 1945’te x şirketi şöyle yaptı, 1970te y şirketi şu yolu izledi, 1950’deki baskımızda şöyle yazmıştık, şimdi ise (1971) böyle diyoruz şeklinde geçiyor. 644 sayfa okudum, faydalı olan, kendine bir şey katabildiğin kaç sayfa vardı deseler BANA GÖRE on sayfayı geçmez derim. Finansal açıdan biraz daha bilinçlenmek amacıyla kitabı almıştım ama bana çok bir şey kattığını söyleyemeyeceğim. Kitabı okumak isteyen arkadaşlara tavsiyem ne benim olumsuz yorumuma ne diğerlerinin olumlu yorumuna baksın. Doğrudan sipariş etmek yerine bi kitapçıda kitabı eline alıp bir kaç sayfasını okuyup o şekilde karar versinler.
Akıllı YatırımcıBenjamin Graham · Epsilon Yayınevi · 20181,084 okunma