Okuduğum en güzel kitaplar listesine girmiş bir kitabın yorumuyla geldim bu seferde.
Yazarın okuduğum ilk kitabı olmasına rağmen anlatım dilini ve yazarı gerçekten çok çok sevdim. Çünkü kitapta karakterlerin başına gelen olayları, hissettikleri duyguları, aralarındaki ilişkiyi gerçekten size fazlasıyla hissettiyor ve o yüzden karakterlerle resmen bütünleşiyorsunuz.
Kitap fazlasıyla akıcı ve güzel bir kurguya sahip olduğu için asla sıkılmadan okuyabiliyorsunuz ve siz farketmeden sayfalar akıp gidiyor. Baş karakterimiz Devin'in kendi ve kızı için yaptıklarını hayranlıkla ve gururla okudum. Çünkü gerçekten kızı için elinden gelen herşeyi yaptı.
Gerçekten her duyguyu ayrı yaşabileceğiniz ve her duyguyu fazlasıyla hissederek okuyabileceğiniz bir kitap Devin. Aynı zamanda bize annelerin evlatları söz konusu olduğunda gözlerini ne kadar karartabileceklerini ve ellerinden geleni ardına koymayacaklarını gösterip öğretiyor. O yüzden benim için fazlasıyla değerli bir kitap oldu.
Kurgusunu,karakterlerini, anlatım tarzını hepsini ayrı ayrı beğendiğim bir kitap ve çevremdekilere kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitap oldu Devin.
Bence kitap okuyan herkesin bir şans verip okuması gereken ve okunmaya değer bir kitap olduğunu söyleyip daha fazla uzatmadan yorumumu bitirmek istiyorum.
Buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. Devin
DevinCan Dikmenli · Dokuz Yayınları · 2022443 okunma