2021 48. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2021 18:17
Voroluşunun bilincine varmış, var olmaktan yorulmuş,insanlardan uzaklaşıp köşesinde anlaşılmayı beklemiş. O da olmamış, kendini hırpalarcasına yazmış hissettiklerini.Yazdıklarının saçma olduğundan dem vurmuş hep. İnsanlar görmesin diye hepsini sandığının içinde biriktirmiş.En çok delirmekten korkmuş.Hayata değmeden yaşamak istemiş. Kendisiyle ruhu arasındaki mesafeyi ne yaparsa yapsın kapatamamış. Ama ne olacaksa olsun doğudan batıdan saçmalayalım bu hayatı demiş.Kitap tam anlamıyla Huzursuzluğun Kitabı ve bu adam Portekizlilerin (Her ne kadar haberleri olmasa da. :) ) Oğuz Atayı ve bu kitap tutunayamanların kitabı. Tutunamayanlara tavsiyemdir.
Huzursuzluğun KitabıFernando Pessoa · Can Yayınları · 202514,5bin okunma
33,6bin Gösterim
Hayata değmeden yaşamak istemiş 👍🏻😊
Ayşe Aktürk
Ne kadar mümkün olursa tabi😊
Güzel bir inceleme teşekkür ederiz. Kısaca Huzursuzluk kitabın tamamına hakim diyorsunuz.Kitabı almayı düşünüyordum ama bu kadar Huzursuzluğu çekemem.:)
Ayşe Aktürk
Yorumunuz için teşekkür ederim 😊Huzursuzluk hakim kitabın tamamına ama hayatımızda öyle. O sebepten okuyunca bu huzursuzluğu çeken başka insanların olduğunu bilmek mutlu ediyor. Ama yine de siz bilirsiniz.
Çok güzel bir inceleme olmuş tam olarak gerçekten böyle :)
Ayşe Aktürk
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. 🤗