Hardal Sarısı Palto
Farklı benler içinden ben seçtim benim de tanımadığım Kıyafet seçer gibi kimlik giydim üstüme bu güne kadar İki beden büyük en sevmediğim hardal sarısı bir palto Bana ait olmayan beni içine almayan bir yerde gülümsüyorum sahte sahte Şimdi soyunma zamanı Merhaba ben adı önemsiz Evet iyiyim hem de çok iyiyim Görmüyor musun yüzümdeki kocaman botox gülümsemesini Çok güzel işler başarıyorum Örnek mi? Hayatımı kendi ellerimle mahvediyorum mesela Bu işte iyiyim Birde kendimi eleştirmek Ah en acımasız eleştirmenim ama sadece kendime. Diğerlerine sonsuz müsemma Evet çok enerjiğim bu günlerde Yatakta tavana bakarken büyük bir enerji ile yatıyorum mesela kafamın içindeki çarklar o kadar hızlı çalışıyor ki sessiz olursanız sesini bile duyarsınız Sağlıklıyım Küçüklük travmaları saymıyoruz değil mi kimse bunu dahil etmiyor bende etmicem anksiyete de neymiş peh palavra Ah aşığım Kitaplara müziklere filmlere Ama platonik aşk acısı bu İstiyorum seviyorum ama ulaşamıyorum Çeviremiyorum o sayfayı Başlamaya karar veremiyorum o filme Ve cesaret edemiyorum o anısı olan şarkıyı dinlemeyi Düzenli olarak spor yapıyorum Omzumda ki ağırlıkları büyük bir çabayla gittiğim her yere götürüyorum Ah birde başaramazsın sen prangalarım var şıngır şıngır peşimden geliyor Kalbimdeki ağırlığı da taşıyorum bazen sıkıyor ama spor önemli Seyahate çıktım geçen gün Geçmişimdeki hatalara gittim. Bir sürü eş dost akraba tanıdık ooo kimler kimleri gördüm Ama yine söyleyemedim o söylemem gerek sözleri yüzlerine sadece gezdim döndüm bir dahakine inşallah Anadan üryan soyundum Girdim denize Suyun kaldırma kuvveti aldı ağırlığı omzundan kalbimden pasla çözdü prangalarımı yıkadı yüzümdeki gülümsemeyi çözdü saçlarımı Tuzlu suyu burnumdan çektim beynimi yıkasın diye şşş bende biliyorum sadece düşün hayal et bırak kendini denize hafifle çıkar üstündeki çirkin ıslak paltoyu yıkansın en güzel mavi ile Yat sırt üstü denizin ortasında artık tüm gökyüzü önünde dar tavanlar yerine işlesin güneş tenine söyleyemediğin tüm sözleri tükür suya bırak aksın gitsin ulaşır o gidecek yerine Derin bir nefes al Al Al Al Ve ver Bu kadar Yapman gereken tek şey bu nefes al ve yaşa