Çemberin Altında İncelemesi
2022 137. kitabı
Hepinize merhaba! Bugün sizlere geçen senelerde okuduğum Gamze`min yazdığı o şahane kitabı tanıtmaya geldim! Çemberin Altında`yı kısaca tanıtacak olursak; Hera Koçoğlu, diğer insanlardan biraz farklıydı açıkçası. Bu farklılık onda insanlardan kendisi soyutlama isteği uyandırıyordu. Geleceği görmek... Kulağa havalı ve muhteşem geliyor değil mi? Keşke Hera içinde bu durum böyle olsaydı. Göz teması kurduğu insanların geleceklerinden kesitler görmek ve bunun sonucunda vücudunda morlukların çıkması eminim kimsenin hoşuna gitmezdi. Hera için kimi zaman bu bir lanetti. Bazen gördüğü şeyler vicdanı ile bir savaşa giriyordu. Sahip olduğu güç yüzünden ailesinin korkusuna sahip olan ve kendi ayakları üzerinde duran güçlü Hera`m... Çağlar Ataman, nam-ı diğer 10 Numara... Takımının yıldızı ve genç, yakışıklı basketbol oyuncusu. Hera bir gün arkadaşı Gizem`im zoruyla gittiği basketbol maçında görmemesi gereken bir görü görür. Çağlar Ataman`ın geleceğinden bir kesit... Hera bir seçim yapmak zorundaydı. Vicdanı mı dinleyecekti yoksa vicdanını hiçe mi sayacaktı? Tek bildiği şey; Çağlar Ataman`ın kaderini değiştirmek istediğiydi... O son... Oraya gelmek istemiyorum ve son sözlerime geçiyorum. Gamze`nin o güzel cümleleri ve betimlemeleri beni benden aldı diyebilirim. Kitabı birkaç saat içinde bitirdiği hatırlıyorum. Zaman nasıl geçti anlamamıştım. Hera`nın takım ile ilişkisi, Fatih Hoca ile olan diyalogları ve daha bir sürü şey var sizlere anlatmak istediğim ama kelimeler yetmez. Çemberin Altında`yı okuyun ve okutturun canlar!
Çemberin AltındaGamze Aydeniz · Ephesus Yayınları · 20202,467 okunma