2022 113. kitabı
Ataların İzleri Geçmiş bugüne,bugünse geleceğe akar.. . Kronik rahatsızlıkların genetik aktarılması gibi yaşanmış acılar ve travmalarında genetik aktarıldığını biliyor muydunuz? Geçmişte yaşanmış hangi acılar sizi etkiliyor? Karşımızdaki insanları olduğu gibi kabul etmemiz gerektiği ve bunun bizi özgürleştireceğini söylemiş Hellinger.. Köken ailesinde göç alarak gelenlerin dışarıda bırakılmışlık hissi olduğunu ve Bu durumun sonraki jenerasyonlarda farklı şekilde görüldüğünü yazmış yazarımız… İlk jenerasyonun yaşam mücadelesi verdiği,ondan sonraki jenerasyonun kendini kabul ettirme sonraki jenerasyonun ise köklenememe sorunu yaşadığını anlatmış. Oldukça düşündürücü benim de köklerim de Bulgaristan ve Yunanistandan bu şekilde gelmiş.. Köken Aile açılımı ile ilgili bir sürü örnek var kitapta göçler, savaşlar, iflaslar, sırlar, istenmeyen çocuklar vb. Kitabın sonunda bir kaç Ritüel’de var. Ben keyifle okudum oldukça düşündürücü bir kitaptı. . Sizlerde Atalarınızın izlerini takip etmeye hazır mısınız? O zaman bu kitap tam size göre.
Ataların İzleriSabri Salış · Doğan Novus · 2022120 okunma