2022 867. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2022 00:29
Kitap hakkında ne yazsam bilemiyorum. Güzel olacağını düşünüyordum ve birazcık beklentim yüksekti ama o beklentimi çok karşılamadı. Hatta hiç karşılamadı desem yeridir. Kitabın havası öyle bir şeydi ki nasıl tarif etsem bilemiyorum ama bundan dolayı nasıl olacağını az çok tahmin etmiştim. Ve tahnim de doğru çıktı. Kore hakkında ve kpop hakkında bildiğim şeylerin çıkması, en sevdiğim iki dizinin de konusunun geçilmesi sanki sevdiğim ünlüyü görür gibi sevindim ve tek sevdiğim bu kısımlardı. Karakterlere gelirsek de benim için aşırı zorlama ve itici geldiler hiçbir şekilde ne baş karaktere ne de yan karakterlere ısındım veya sevdim. Ama yazarın yazım dili akıcı olduğu için kolay okundu bitti. Konusuna gelecek olursak da Han Byul bir kafede çalışmaktadır ve her sabah o kafeye Bahar gelir. Aynı yere oturup dışarıyı seyreden ve rengarenk giyindiği için byul'un dikkatini çeker. Yabancı biri olduğunu anlar ama nereli olduğunu bilmez, baharın kafeye uğradığı bir gün sorar bu şekilde konuşmaya başlarlar. Birbirleriyle vakit geçirdikçe hoşlanmaya başlarlar. Bakalım neler olacak. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
Kore'de Aşk MevsimiSu Tunç · Dex Yayınları · 2018128 okunma