Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 19 Kasım 2022 22:10 Kitap işleyişinden bahsetmek gerekirse kitap kişisel gelişim kitabı denilebilecek bir kitap. Zaten çoğumuz Haluk tatarı YouTube platformunda Türkiye'nin en iyi eğitim kanalına sahip olması ile tanıyoruz. Yazar sizi 1.0 dan 2.0 'a götürmeyi hedefleyip ve hedeflediği yere götürürken sizi hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Yani sizi 2.0’a taşırken sohbet tarzında ilerliyor böylece diğer kitaplardan daha farklı bir şey sunmuş oluyor. Bu özelliği hoşuma gitti. Kitapta çok fazla konu başlıkları var ve her insanın kendisini bulduğu konular illaki olacaktır ama bazen konu gelecek ki sizin ilgilenmediğiniz ya da konu hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz yerler olacaktır. Açıkçası kitaba başlarken kitap başlığı çok dikkatimi çekmişti ve çok büyük bir beklenti ile okudum ama o hazzı istediğim şekilde bulamadım. Bu hazzı bulamamamin nedeni şu da olabilir: Eski kanalı satıp bu herkesin bildiği yeni kanalı açtığından beri kendisini takip edip videolarının çoğunu izledim. Artık kendisinden elde ettiğim bilgiler olduğu içinde umduğum kitabın biraz aşağısında oldu diyebilirim. Ama genel itibari ile okunabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bu kitabı 3-4 yıl önce(17-18 yaşlarımda) okumuş olsaydım çok enfes olurdu diye düşünüyorum.