·396 syf.····Okunma: 21 Kasım 2022 13:36 Yazar eşini kaybetmesinin ardından yazmaya karar vermiş bu kitabı. Eşine duyduğu özlem, onu kaybetmenin acısıyla, yaşadıkları büyük aşkı okuyucularıyla paylaşmak istemiş. Her gün eşine yazdığı mektuplardan oluşuyor kitap.
Tanıştıkları günden onu kaybettiği güne kadar yaşadıklarını aktarmak istemiş. İstemiş de aktarırken, aralarında yaşanan büyük aşkı romantizmi aktarayım derken ‘bence’ fazla aşırıya kaçmış. Bir yerden sonra sıkılıyor insan.
Eşine duyduğu özlemle kaleme alınan yazılarda çok ama çok yanlı kaleme almış her şeyi. Kocası hatasız mükemmel bir insanmış gibi. İnsan durup düşünüyor bu adam hiç mi yanlış bir şey yapmadı diye.
İşin özeti bence güzel günlerini aktarmak isterken içinde bulunduğu açımında tazeliğiyle çok fazla abartarak aktarmış her şeyi.
Belki yaşadıkları mükemmel bir hayattı, aşktı ama ben okurken sıkıldım.
Yazar keşke bıraksaydı da başkası anlatsaydı aşklarını.