···Okunma: 28 Kasım 2022 15:53 Aşk-ı Gurur
Severek okuduğum bir kitabın yorumuyla geldim. Kitabı yıllar önce okumuştum bu ikinci kez okuyuşum. Yine severek okudum diyebilirim.
Bu kitabı tekrar okumamın sebebi Gurur ve Önyargı kitabını okuyordum. Sürekli aklıma Orhan ve Günsel ikilisi gelip duruyordu. Eee bende daha fazla düşünüp durma al oku dedim ve okudum. İyi ki okumuşum diyorum bayağı kahkahalar atarak okudum . Gurur ve Önyargı denildiği zaman akla gelen karakterler genellikle Elizabeth ve Darcy oluyor . Lakin benim aklıma ekstra Günsel ve Orhan ikilisi de geliyor. Bu kitap daha eğlenceli geçiyor. Karakterler arasında sürekli bir atışma var ama bu atışmalar sizleri kahkahaya boğuyor.
Günsel Civciv ailesinin en büyük kızlarıdır ve avukattır. Avukatlığının yanı sıra ara sıra hikayeler yazıyordur. Günsel adada yaşıyor orayı çok seviyor. Bir gün annesinin dırdırını çekmemek için bir randevuya gider. Orada saçma sapan konuşur ve karşındaki kişinin gitmesini sağlar. Arka masada oturan Orhan kahkahalar atarak Günsel'le konuşur. Günsel Orhan'ı ilk gördüğü andan beri nefret eder ve ona karşı hep ön yargılıdır.
Günsel 'in evinin yanında adını Daktilo koydukları bir ev vardır. Orhan orayı satın alır ve ikili tekrar karşılaşırlar. Ve olaylar olaylar başlar. İkili birbirini tanıdıktan sonra değişmeye başlarlar.
Kitapta genel anlamda birçok karakteri sevdim.
Yazarın kalemi akıcı ve sürükleyici kitabı elinize aldığınız an bırakmak istemiyorsunuz. Tavsiye ederim okuyun. Evet kimler okudu?