2022 46. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2022 22:42
46/80 Selam arkadaşlar. Mekanda online devam ediyoruz okumalara ve geç kalan bu paylaşımım kusura bakmayın diyorum Kitabımızın konusundan bahsetmek istiyorum. Saynur bir gün evde yalnızdı. Annesi anneannesine gitmişti. Kapının ardından kendisine doğru gelen bakkal dedenin yaptıkları hayatında büyük yaralar açmış ve kimse ona inanmamıştı. Serhan ise ötelenmiş bir çocukluk yaşamış, yaptığı hiç bir şey değer görmemiş. Ailesini tarafından hep hor görülmüştü. Bu da Serhan’ın hayatında derin yaralar açmış ve geçmişi her hatırladığında aklında bu anlar canlanmıştı. Biraz da Seran Bey’den bahsetmek istiyorum. Cezaevlerinde toplu seanslar yapar ve onların geçmişte neler yaşadıklarını anlatmalarını ister. Mavi sıra sen de, kırmızı şimdi anlatmaya başlayabilirsin diyerek hepsinin hayatına bir iz bırakan olayları okurken çok üzüldüm. Ve çok kızdım.Bu arada muayenesinde de hipnoz yöntemi ile hastalarının geçmişine inen Seran Bey onların geçmişleriyle yüzleşmelerini sağlamaya çalışır. Serhan ve Saynur Serhan Bey’in ofisinde tanışır ve güzel bir aşk yaşamaya başlarlar. Geçmişleriyle yüzleşirler. Ve affetmeleri gereken kişileri affedebilecekler mi ? Affetmek o kadar kolay mı? Ya da hayatının merkezine oturmuş olayları unutmak! Ben biraz zor affediyorum çünkü ! Psikolojik yönü ağır basan #af ı herkese tavsiye ediyorum. Okuyun okutun… @baygunun_kadrajindan Vuslat teki @librumkitap @ayhantombul #vuslatınkitapkurtları #kızçelerileokuyoruz #okudumbitti #sedosokudu #librumkitap #af #keşfet #books #bookstagram #instagram
AfAyhan Tombul · Librum Kitap Yayınları · 201913 okunma