2022 130. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2022 22:11
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere paralel verenler arası yolculuk yapan bir grubu anlatan kitapla geldim Melis 2000li yılların başında bir kabusla uyanır. Sonrasında okul hayatı ve kişiler anlatılır. Arkadaşlar, onların aileleri, hocalar... Okurken en çok lakaplara bayıldım ha bir de bazı şeylerin açık açık söylenmesi değil de birkaç harf değşiklği ile sansürlenmesini Melis ve 4 arkadaşı kaybolan bir arkadaşları için küçüklükten beri ailelerinde gördükleri ruh çağırma seansını yaparlar. Ve bu ruh çağırma seansında bir şeyler olur. Bir de kardeşi Melih'in 6.kişisi. Sapık gibi evi dikizleyen Korhan'ı da unutmamak lazım Sonrası geçmişin hatırlandığı, şu anın yaşandığı bilinçlenmeler ile devam eder. Aslında herkes kim olduğunu çok zor bir şekilde öğrenir. Pek Melis ve arkadaşları gerçekte kim? Ruh çağırma seansında neler oldu? 6.kişi kim? Korhan'ın amacı ne? Evrenler arası geçiş nasıl oldu? Cadı bir tanıdığınız olsa ne yapardınız? Bu arada her bölüm için farklı müzikler uyarlanmış ve karakter bilgileri ve resimleri kitabın sonunda yer alıyor. Müzikle okumanız tavsiyemdir Heyecan dolu, gizemli, bol kahkahalı bir kitap okudum. Seri olması da cabası. Şimdi ben devamını nasıl bekleyeceğim? Tabii ki sabırsızlıkla. Ktap hakkında size çok fazla detay vermek istemiyorum. Bu tarz kitaplar okumayı seviyorsanız tam size göre sevmiyorsanız da kitap okumayı sevdirecek türden hemen devamı gelsin nolur Yazarımızın kalemine sağlık
Kronmatron XManolya Besant · Perseus Yayınları · 202252 okunma