Puan vermedi·432 syf.····Okunma: 02 Aralık 2022 00:00 Zengin bir üvey babaya sahip, instagram fenomeni Piper, erkek arkadaşının onu terk etmesinin ardından çılgın bir parti verir. Kapalı olan bir havuza gizlice yüzlerce kişi sokar. Yaşanan aksilikler yüzünden polise yakalanır ve nezareti boylar. Üvey babası Piper'a ders vermek için onu biyolojik babasından kalan barın üst katındaki tek odada yaşaması için bir balıkçı kasabasında gönderir. Piper için burada olmak cehennemmiş gibi görünse de tanıştığı bir gemi kaptanı zamanla fikrini değiştirmeye başlar.
Çıkar çıkmaz tükenen ve herkes tarafından beğenilen bu kitabı okumak için baya bir bekledim. Baskısı yenilenince hemen kaptım kendime bir tane.
Kitap güzel, hele de başlarda elimden bırakmak istemedim ama sonrasında çok hızlı ilerlemeye başladı ve çok bir numarası da yokmuş dedim belli bir noktadan sonra. Karakterler güzeldi ama bu iki bambaşka insanın birbirine uyum sağlaması için daha fazla zaman beklerdim. Yazar cinsel hayatlarını detaylandırmaya ayırdığı sayfa sayısını birbirlerinden hoşlanma sürelerini uzatmaya ayırsaydı keşke.
Her ne kadar söyleniyor olsam da kitap kötü değil bu arada sadece çok fazla eksik nokta var. Mesela Piper'ın verdiği kararlar doğrultusunda annesinin net tepkilerini okumak isterdim ama yoktu. Ya da gemi kaptanımız Brendan'ın yaşantısına bu kadar bağlıyken hemen Piper'a ayak uydurması da fazla hızlı geldi. Okurken seven her şeyi yapabiliyor demek ki dedim.
Biri size seni seviyorum ama şunu yapamam kusura bakma derse inanmazsınız artık bu kitabı okuyunca :)) Brendan seviyeyi arşa çıkardı maşallah
Romantik komedi severler gönül rahatlığıyla alıp okuyabilir.