2022 9. kitabı
Selamlar! Ng Kabal'ın kitabının yorumu ile geldimm Kitabın gerilim ve cinayet türü olduğunu bilmeden, arka yazısını okumadan, bookstagram yorumlarına bakmadan direkt aldım. Yani kısacası konusu hakkında hiç bir fikrim yoktu. Ng Kabal yazdıysa zaten okutturur kendini, konusunun bir önemi yok diyip başladım okumaya Heyecan ve gerilim hiç durmadı. Okurken yabancı bir dizi izliyormuşum hissi verdi. Betimlemeler, olayların anlatışı... Yazarı tanımasam kitabı türk bir yazar yazdı demem açıkcası. Konusu:Ophelia Valley kasabasında iki cinayet işlenmiştir. Katilin kim olduğu veya neye göre kurbanları seçildiği bilinmiyor. Tek bilinen Amigo kızlarının öldürüldüğü. Baş rolümüz Rogers'in katille bir şekilde bağlantısı vardır ve dedektif Christoper bu işi çözmekte kararlıdır. Aslında yalan yok kitap boyunca dedektiften şüphelenmiştim. Sonra şüphe listem arttı Middle ve Kylieyi açıkcası hiç sevemedim ve ısınamadım. Hatta kitapta tek sevdiğim kişi başroldü. Dedektifinde kendine has bir havası var tabii ama yine de çok ilgimi çekemedi :( Kurgusu gerçekten çok güzeldi. Ng Kabaldan ilk kez bu tür okudum ve gerçekten vermek istediği gerilimi tam anlamıyla hissettim. Kapak tasarımı, kurgusu, karakterleri, Yazarı... Hepsi mükkemmeldi. Kesinlikle gerilim türünde kitap okuyacaksanız bu kitabı listenize ekleyin! Ya da benim gibi yazarın kalemine güveniyorsanız hiç düsünmeyin, öncelliğiniz bu kitap olsun. Puanım: 10/10 "Kurt, kuzu, yalancı çoban ya da onlara kanan." "Bunu yaptığına inanamıyorum demek isterdim ama insanların sizi ne kadar yanıltacağını bilseniz dilinizi yutarsınız." "Hem maruz kaldığım ihanetin hem de ölümün izi var artık bende. O geceyi üzerimden hiçbir şey silemeyecek." " "Bir tabutun içinde olmak istemezsin." "İnan bana bazen istiyorum." "
SaklambaçN. G. Kabal · Martı Yayınları · 20226,4bin okunma