Sevgili Okur, Yılın son ayındayız. 🗓 Okuma hedeflerin ne durumda❓️
1000Kitap Aktif Okurlar
3.867 Gösterim
Benim iyi gidiyordu, hobimi işe dönüştürünce tüm vaktimi aldı. Ortaya yaptığım işleri cikarmak zorundaydim. Kitap okuma hedefimi fazla yuksekten atmış gibi oldum ama geçerli sebebim var, yinede kitaplar geride kaldığı için üzgünüm. Burada olmak çok güzel hic tanımadığım insanların fikirlerini ve yorumlarını almak benim için cok değerli, iyi okumalar.
Tebrik ediyorum. İşinizde kolaylıklar dilerim. 👏
İtiraf edin. Bu uygulama bizi okuma konusunda oldukça motive ediyor. İyi ki varsınız hepiniz.
Benim hedefim de 120'ydi. 119. kitabı bitirdim. 120'yi sipariş ettim. Nitelikli kitaplar seçebildiğimi düşünüyorum.
Bu yorum görüntülenemiyor
Aslında hedefi büyük tutmuştum.. İş ev çocuk götürebildiğim kadar götürdüm.. Olabildiğince online ve etkin kitaplar okumaya gayret ediyorum.. yoksa ki kısa ve az sayfalı kitapları okur geçerdim tamamlardım.. Mühim olan sayı değil öze ne kadar kitap okuyorsun.. Kendini ne kadar geliştirebiliyorsun.. Arta kalan birşeyler var mı yoksa okuyup geçiyor musun.. Hayırlısı olsun kısmetse hedefi tutturmak seneye Hocam..
Yine çok iyi bence
1 yanıtı göster
Hedefim 25 kitaptı, 43 tane okudum. Şartlarıma güvenemediğim için az hedef belirlemiştim ama keşke daha çok belirleseydim. Okuyabilirmişim😔
Tebrik ediyorum. 👏💯
Bu yorum görüntülenemiyor