İlk kitap kadar beni etiklemedi. İlk kitabın sonunda heycanlanmıştım ne olucak falan filan diye ama hiç heycanlanmama gerek yokmuş çünkü hiç istemediğim şekilde ilerliyor kitap. İlk kitabın sonunda öğreniyoruz ki Selin aslında Selin değilmiş Anka adında ajan gibi bir şey çıkıyor. Selinin hikayesini okuyacağız sanıyordum ama olmadı. Bu olay hem ters köşe geldi hemde saçma ve hoşlanmadığım bir durum oldu yani tam olarak hoşlandım mı hoşlanmadım mı emin değilim. Neyse ikinci ve en sevmediğim şey ise Ankanın hamile kalmasıydı hadi neyse dedim ama kitap hep çocuk yani Aşil üzerineydi ve baya sıktı beni bu olay hep Aşilin üzerine, Aşil için konuşuyorlar, Aşil için Derimin evinde kalıyorlar, Aşil için hep beraber aynı yatakta yatıyorlar, Aşil için Aşil için hep böyle devam ediyor ve bu durumdan hiç hoşlanmadım. Olaylar da aşırı sıkıcıydı uzun uzun anlatıyor her şeyi çok gereksiz bir şekilde aslında olay bile yok olsa da çok can sıkıcı bir anlatımla anlatılıyordu. Zaten herhangi bir hikaye de kadın hamile kalınca hep bebek, çocuk üstüne ilerliyor ve bu durum çok sıkıcı oluyor bence