2022 13. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2022 23:33
Paulo Coelho, okur arkadaşlarımın da bildiği üzere harika bir yazar.Diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitabında da, beni okurken bulunduğum andan alıp, yazdığı anlara götürdü. Akıcılığı, olay örgüsü, kitaptaki tasvirler ile, olayların içerisinde buluveriyorsunuz kendinizi. 𝗛𝗜𝗣𝗣𝗜; bence okunması gereken, okurken devamında neler olacak diye okumak isteyeceğiniz, akıcı ve yormayan, harika bir kitap.Kitapta, Türkiye’den, İstanbul’dan bahsedilmiş olması ise beni hem şaşırdı, hem sevindirdi. İçerisinde bulunan bazı kısımlar ise, yaşadığımız pek çok mevzuya da uyarlanabilir. Bence; 10/10 bir kitap.Okumanızı kesinlikle tavsiye ediyor; sizi bazı güzel alıntılar ile baş başa bırakıyorum: Bize öğretilenler yüzünden hepimiz ihtiyaç duyduğumuzdan fazlasına sahip olmamız gerektiğini zannederiz. “Hep kadınların erkeklerden daha cesur ve akıllı olduğunu duyardım.” dedi adamlardan biri. “Buraya getirilenleri görünce bunun doğru olduğunu anladım.“ İnsan kendine güvendiğinde başkalarına da güvenir. Zira bilir ki, ihanete uğrarsa -ki uğrayacağı kesindir, hayat böyledir, intikam alabilecektir.Hayatın cilvelerinden biri de budur işte: risk almak. “Hippi" sözcüğünün ne anlama geldiğini kimse tam olarak bilmese de bunun hiç bir önemi yoktu. Pekâlâ "lidersiz koca bir kabile" veya "haydutluk etmeyen marjinaller" anlamına gelebilir. İyi okumalar diliyorum… | Aişe Bozdemir Özsoy Hippi Paulo Coelho
1000k
HippiPaulo Coelho · Can Yayınları · 20183,501 okunma