2022 47. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2022 00:00
Klavuz melek Harry, yirmi dört yaşındaki Addie'ye yardımcı olmak göreviyle dünyaya gönderilir. Yıllar önce babası ile yaşadığı bir tartışma sonucu evi terk edip kendine bir hayat kuran Addie, altı yıllık bir başarısızlığın ardından eve hatta okula  geri dönmeye karar verir. Evde birçok şey farklıdır. Babası artık yoktur ve abisinin en yakın arkadaşı gıcık Erich artık eskisi kadar gıcık değildir. Addie'nin ve Erich'in annesi Noel için tatile gitmeyi planlarında trafik kazası geçiren Erich'e bakma görevi Addie'ye kalır. Noel zamanı birlikte geçirdikleri bu birkaç hafta klavuz melek Harry'nin de yardımıyla ikisi içinde farkındalık yaratacaktır. Sanırım ben Debbie Macomber kitaplarını sevmiyorum. Çok amatör geliyor bana. Daha önce de Bir Kış Rüyası kitabını okumuştum ve aynı şeyi düşünmüştüm. Bundan sonra yazarın kitaplarını okuyacağımı sanmıyorum. Noel temalı kitapları da filmleri de çok severim. O yüzden her sene muhakkak alırım böyle kitaplar. Bu kitabı geçen sene almıştım ama bu sene okumak nasip oldu. Okumasam da olurmuş gerçi. Kitabı çok sevemedim ve bana Noel ruhunu da çok iyi bir şekilde geçirmedi açıkçası. Yine de istiyorsanız bir şans verebilirsiniz ama ben olsam vermezdim.
Bay MucizeDebbie Macomber · Epsilon Yayınları · 2017596 okunma