2022 392. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2022 20:16
Perfectly Imperfect serisinin dördüncü kitabına geldik öncelikle yine kapak bence çok leziz çok hafif konuya bile gönderme var ona ayrı bayıldım :)) Kadının erkeğin parmağını tutuşu resmen Baş erkek karakterin hafıza kaybı sırasında kadının ona nasıl yol gösterici olduğuna gönderme bence . Isabella 5 bölge capo'sunun bağlı olduğu Don'un torunu yani bunlar en tepe aile. Kız daha küçükken havuza düşüyor onu Luca Rossi kurtarıyor o günden itibaren ona takıntılı kız . Önce çocukluk hayranlığı sonrasında aşka dönüşüyor Luca Capo'lardan biri ve evli . Isabella 19 yaşına geldiğinde Luca karısını kendi evinde başkası ile yakalıyor adamı vurup kadınından boşanıyor . Tam bu sırada Isabella'nın Don olan dedesi kalp sorunu yüzünden ölümcül hale geliyor ve torunu ile Luca'nın evlenmesini buyuruyor ve böylece evleniyorlar . Dede ölüyor ve Luca Don oluyor .Aralarında büyük yaş farkı var kız 19 Luca 35 yaşında fakat kız inanılmaz yaşayıp büyüdüğü ortam yüzünden tam bir hin olmuş :P Luca 'nın bir tarifi var yürü be dedim saçlar nerdeyse beline kadar ve topuz falan yapıyor boy pos dövmeler adam leziz ötesi :D Başlangıçta Ayrı yatak odalarında yaşıyorlar. Isabella Luca'nın kızı Rosa ile bir ilişki kurar ve bu yardımcı olur. Ona altı yaşından beri aşık olduğunu söylemiyor kız inanılmaz akıllı bakın . Kısa süre sonra biri Luca'yı öldürmeye çalışır. Bir araba kazasında ve kafa travması ve ikinci derece yanıkları var. Hafıza kaybı yaşıyor ve karısını ya da kızını hatırlamıyor. Isabella kızıyla Ailesiyle ve onunla yapması gereken her şeyi ezberletmek için yavaş yavaş onunla birlikte çalışır. Ona birbirlerini sevdiklerini söyler . Kız annesi ile bildiğin bir dedikodu ve bilgi ağı kurmuşlar tüm bu mafya aileleri ile ilgili o bölüm nefisti :D Yazarın kadın kahramanları benim açımdan şahane yazması kitaplara hayran olmamın en büyük sebebi oldu . Ayrıca dil anlatımda çok hoş :) Bu kitapta 5.ci kitabın erkek kahramanını gördük ve koşarak son kitabı okumaya gidiyorum o derece manyaktı :D
Ruined SecretsNeva Altaj · ‎Independently Published · 20221,520 okunma