2022 69. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2022 21:53
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Bellum Akademi Tutsak Ruh 1 Kitabın Yorumla Geldim : Gamze Ünsal yazarının okuduğum ilk kitabı . Kitap güzel . Kitap çok akıcıdı ve sürükleyici .Kitabı okuyanlar anladı . Kitabı 4 4 günde okudum. Yoruma geçmeden biraz konusundan bahsetcem : Sevgili Bellatoresler Bellum Akademi’ye Hoş Geldiniz!“Türk mitolojisinden esinlenerek karakterlerin hâlâ günümüzde bile efsane olarak bilindiği bu mistik serüvene katıl.”Tanla gördüğü varlık karşısında kaçmaktan başka bir şey yapamadı. Kaybolan kıza yardım etmek isterken fark etmeden Bellum Akademi’yi keşfetti ancak olaylar beklediği gibi gelişmedi. Kendisi ve onu terk edip giden ailesi hakkında öğrendikleriyle başa çıkmaya çalışırken diğer yandan yeni dostlar ve düşmanlar edindi.Tanla, kan bağı ile geçen üç yetenek alanından (Partum- Lapides- Pugnator) birine sahip olabilecek mi? Peki Tanla üç yetenekten hangisine sahip olucak? Yaşadığı ve henüz yaşamadığı zaman dilimlerinde hiç bilmediği sırlar onu beklemektedir… Bellum Akademi Tutsak Ruh kitabı çok güzel . Bellum Akademi kitabı hem tarzı farklı hem konusu dikkat çekici.Kitabı genel olarak güzel ben sevdim . Ama sayfa 292 den sonra çok kaos yoktu . Bellum Akademi 1. kitabını okurken kafamda sorularım oldu. Eminim sorularımın cevapları 2. Kitap' ta oturur. Bellum Akademi 1 kitabı kesinlikle güzel kitap . Açıkçası spoiler olur diye çok fazla bir şey söylemek istemiyorum tek diyeceğim harika . Kitap ilerledikçe bölümler daha heyecan verici . 1. Kitap çok heyecanlı yerde bittmedi . Bellum Akademi 1. kitabı harika 1 .Kitap o kadar sürükleyenci di ki hiç bırkmak istemedim soklukuz okudum ne zaman bitirdiğimi hatırlamıyorum . "Bellum Akademi 1. kitap gerçekten beklentilerimi karşıladı ama kitabın sonu çok heyecanlı bitmedi . Heyecanlı bitmesinin istedim " Kitabın kapağı ve iç tasarımları güzel . Ayraçı da olsaydı güzel olurdu.Tavsiye ederim 9/10 bu puanı verdim neden verdiğimi yorumda var. 2.kitabı okumayı büyük bir merakla bekliyorum . Kitapla iligili ne söylersem spoiler olur tek diyeceğim kitap mühtiş . 1.Kitabın kapağı ,iç tasarımları, kitabın sonunda karakter ve harita kısımı güzel Ayraçı da olsaydı güzel olurdu. Kitap tek kelimeyle harika olmuş .Bellum Akademisi 1. Kitabı hem favorim oldu hem favorim olmadı . Tavsiye ederim 9/10 bu puanı verdim neden verdiğimi yorumda var.Tanla yı Bellum Akademisde onu neler bekliyor? Aspar kim ve Tanla dan ne istiyor? Kubay ne? Dahası Tanla nasıl bir geçmişi var? Bu soruların cevabı kitapta saklı .Mutlaka herkes okuyusun kesinlikle okuyusun pişman olmazsınız . Not : Bellum Akademisi Serisi 3 seri olacak .
Bellum Akademi 1Gamze Ünal · Elpis Yayınları · 202237 okunma
Gamze Ünal olacakti doğru isim 😂