···Okunma: 03 Aralık 2022 10:58 Nefret Mektupları
Severek okuduğum bir kitabın yorumu ile geldim. Yazarın kalemini seviyorum akıcı ve sürükleyici. Bu arada yazar bu kitabı Penelope Ward ile beraber yazmış. O yüzden okuduğum diğer kitaplarından biraz farklı. Dram azıcık fazla diyebilirim.
Kitabı ben çok beğendim favori 3 kitabım oldu diyebilirim yazardan.
Reed seni anlıyorum yaşadığın şeylerden dolayı hayatını kimseye almak istememen çok normal. Senin yerinde olsaydım nasıl davranırdım diye düşündüm kitap boyunca. Bir tarafım senin gibi yapmak isterdi diğer tarafım da hayatın kısa olduğunu çok iyi bildiğimden doya doya yaşamak isterdim her şeyi. Sen çok iyi bir insansın , değer verdiğin kişiler için elinden gelen her şeyi yapıyorsun o yüzden mutlu olmayı cidden çok hak ediyorsun.
Charlotte cesur kızım benim. Her daim mutlu olmak için sebepler yarattın. Çoğu insanın yapamadığı şeyi yapıyorsun aslında hayatta olduğun için şükretmesini çok iyi biliyorsun ve hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun .O yüzden senin bu yönüne çok hayranım. Sayende koyver gitsin listesi ben de yapacağım.
Genelde erkekler kadınların peşinden koşarken bu kitapta tam tersi oluyor kadın karakterimiz adamın peşinden fena bir şekilde koşuyor. İkiliyi çok sevdim. Çatlak ikili diyorum onlara ben.
Bu arada bu ikili nasıl mı tanıştı? Kısaca hemen anlatayım.
Charlotte gelinliğini satmak için bir mağazaya gider ve orada hoşuna giden bir başka gelinlikle takas eder. Takas etmesinin en büyük sebebi gelinliğin etek kısmında sıkıştırılmış bir not vardır. Reed sevdiğini zannettiği kadına aşk doğru sözler yazmıştır. Deli kızım bundan çok etkilenir. Aslında kim olsa etkilenir diye düşünüyorum. Charlotte deli gibi Reed'i merak eder ve onu araştırır. İlk tanışmalarında Reed kızımızı sinir etmeyi başarır ve sinirden ağlar . Charlotte kadınlar tuvaletinde ağlarken orada İris adında bir kadınla karşılaşır ve hayatı tamamen değişmeye başlar. Yeni bir işe başlayan Charlotte'nin patronu tabiki Reed'dir. Devamı için kitabı okuyun derim. Eğer kafa dağıtmalık bir kitap istiyorsanız şiddetle tavsiye edilir. Evet kimler okudu ?