2022 29. kitabı
Merhaba sevgili kitap dostları bugün sizlere harika bir kitapla geldim. Yazarımızın daha önce şiir kitabını okumuştum. Bu eseri ise deneme tarzında yazılmış bir eser. Yine kalemini sevdim ve severek okuduğum bir eser oldu. Günümüzde yaşadığımız psikolojik sorunları bu sorunları yaşayanlar üzerinden bizlere doğru yolu bulmamızı aktarmış değerli yazarımız. Aslında insanların birbirine olan ihtiyaçlarını yardımlaşmanın önemini sevgi saygının değerini aslında çoğu sorunun birbirimize olan destekle ve doğru birer birey olarak çözülebileceğini bizlere hatırlatmış. Okurken yol gösterecek yanlışlarımızı öğrenebileceğimiz baş ucu niteliğindeki bu güzel eseri okumanızı kesinlikle tavsiye ederim sevgili kitap dostları. Yazarımızın kalemi daim olsun. Kitapla ve sevgiyle kalın... . "İnsanı başarıya götüren bir ölçüt de kararlı olmak." . "Gelecekten korkma gelecek senin güneş gibi parlayan yüreğinden korksun." . "Umut etmek ayrıcalıktır." . "Şimdilerde tüm ilişkiler hesaplı kitaplı. " . "İnsanları sevmek, onlara yardım etmekse amacın, dostluk olur karşılığı ve zorda kalmamak... Çıkarın için dostluk kurarsan, sonucu yalnızlık olur." . "İnsanoğlu yeryüzüne yarım gelmiştir ve bu dünyada ki amacı o yarım kalmışlığı eksikliği tamamlamaktır." . "Ağlamak yeniden ve daha güçlü doğuştur." .
Deneme, İnceleme
İncir Yaprağından Tespih TaneleriDöndü Çetiner · İkinci Adam Yayınları · 202225 okunma