Ayşe Hocam..
2022 3. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2022 16:47
Öncelikle kitabın yazarı çok sevdiğim matematik öğretmenim. Kitapta en sevdiğim karakter Füriş oldu, neredeyse ilk defa bı kitapta baş karakter dışında birini bu kadar çok seviyorum. Onun bazı cümlelerinde kendimi buldum." Ya dönerse ve ben burda olmazsam". Kitap çok akıcıydı. Morelimin bozuk olduğu bir dönemde okudum ve bana o kadar iyi hissettirdi ki. Keyifli ve eğlenceli vakit geçirmek için mükemmel bir kitap. Kaleminize sağlık canım hocam. Bir kızımız var Yonca. Şansızlıklar kraliçesi. Hiç bir zaman hayatında hiç birşey yolunda gitmemiş. Şansı dönüyor sandığı anda gerçek şansının aslında o olmadığını anlıyor. Aşkta ve iş yerinde şansını döndürmeye çalışan Yonca sonunda bunu başaracak mı bunu merakla okuyoruz. Kitabın başlarında Yonca'nın Alp'le olmasını isterken sonradan Alp'ten nefret edip Nejat'la olmasını istedim ve bazı yerler vardı ki... Nejat'ın bahçesine bir sürü yonca dikmesi gibi. Nilgün ve Cihangir beni kitabın sonuna kadar öldürdüler o kadar sinir oldum ki gidip ikisinin kafasını birbirine vurmak istedim ciddi anlamda. Seviyorsanız söyleyin diye kendi kendimi yedim bitirdim. Bazı yerlerde çok güldüm gerçekten, çok çok iyi bi zamanlamayla okuduğum bı kitaptı.
Üç Yapraklı YoncaAyşe Ayhan · Parola Yayınları · 2018225 okunma