Bu kadının ergen hamileliğe takıntısı nedir?
2022 50. kitabı
Yine meh bir kitap ile karşınızdayım. Colleen Hoover'ı ilk okumaya başladığımda kitap okumanın büyüsüne inanılmaz kapılmıştım ve sanki şaheser okuyorum gibi hissetmiştim. Zamanla aslında kitapların red flaglerle dolu olduğunu farkettim. Hala çok kötü kitaplar olduğunu düşünmüuorum ama kusursuz kitaplar da değiller. Gelelim İtiraf'a. Birçok açıdan kitabı beğenmedim aslında. Ama beni en çok rahatsız eden konu çirkin aşkta da gördüğümüz ergen yaştaki kızların hamile kalması. Çok ilginç bir hikaye seçimi ve gerçekten hoşuma gitmiyor. Çirkin aşkta da sürekli Rachel üniversiteye bile gidememiş çocuk doğuracağım diye düşünüp durdum. Tamam bu kızların hamile kaldıkları çocuklar da akran ama günün sonunda kürtaj seçeneğinin hiçsöz konusu olmaması bana Colleen Hoover acaba "Pro life" savunucusu mu diye düşündürüyor. Tüm SJW'liğimi kenara bırakıp değerlendirdiğimde de öncelikle kitapta çok fzla yazım ve çeviri hatası var. Yeniden basılması gerekiyor. Konu çok ilginç. Owen karakterinin çok ilginç bir hikayeye sahip olduğunu düşünüyorum. Kitapta bahsedilen resimlerin de gösterilmiş olması benim için ciddi artı oldu. Üzerine düşünülmüş ve üretilmiş eserler. Son tablo özellikle inanılmaz güzeldi.
ConfessColleen Hoover · Atria Books · 20151,000 okunma