Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 20 Aralık 2022 00:00 Yirmi bir yaşındaki Auburn Reed, ihtiyacı olan avukatı tutmak için ek iş ararken karşısına iki saatliğine 200$ dolar veren bir iş çıkar. Bir resim sergisinde iki saatliğine hosteslik eden Auburn, hem fazladan 200$ kazanır hem de serginin sahibi olan Owen keyifli bir akşam geçirir. Owen'ın resimlerini insanların itiraflarından ilham alarak yapması Auburn'ı etkiler ve adamı daha yakından tanımak istemesine sebep olur. Üstelik Owen, ona yıllardır hisstemediği bazı şeyleri hissettirmiştir ama Owen'ın geçmişi ile ilgili bilmediği şeyler vardır. Bilmediği bir diğer şey ise Owen'ın onu zaten tanıdığıdır.
Yazarın kitaplarını severek okuyorum, sanırım birçok insan severek okuyor. Bu kitabı da seveceğimden emindim alırken ama açıkçası beklentimin çok altında kaldı. Konusu sevmedim, karakterler ile çok bağ kuramadım, olay örgüsünü ve sonunu beğenmedim. Sanki her şey bir an da olup bitti gibi geldi. Owen ve Auburn arasındaki aşk çok hızlı oldu.
Kitap hiç editörün elinden geçmedi mi diye düşünmeden edemedim okurken. Çok fazla hatalı yazılmış kelime vardı. Daha dikkatli olmalarını beklerdim çünkü koskoca epsilon sonuçta. Ya da belki de ben gözümde büyütüyorsun yayınevini.
Kitap almanıza yazık olacak ya da okunmayacak bir kitap değil ama yazarın diğer kitaplarına kıyasla biraz vasat kalıyor. İlk bu kitabını okursanız seversiniz muhtemelen.
NOT: Bir diğer problemim ise yazardan sürekli adam olarak bahsetmek istemem!!! Yazarın kadın olduğunu biliyorum ama ilk tepkim hep erkek bir yazarmış gibi düşünmek oluyor. Neden böyle asla anlamadım ama yazarın kadın olduğunu bir türlü kabul etmiyor beynim sjsjsjsjsjsj