2022 83. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2022 22:18
Selaam! Bugün resmen 4 saatte okuyup bitirdiğim bir kitabın yorumuyla geldim Konusu: Jake Becker bir savunma avukatıdır. Hayatın her yüzünü neredeyse görmüş biri olarak katı ve serttir. -Bu arada Jake 196 boylarında ve 102 kilo yani oldukça cüsseli bir adam- E tabi böyle olunca aşk hayatı da onun için sabit değil. Ta ki bir olaya kadar. Bir gün Jake’in telefonu ve cüzdanını bir çocuk çalar. Jake de çocuğu ailesine götürüp söyleme planı yapar. Ama çocuğun ailesi sadece halasıdır. Hem de Jake’in buz tutmuş kalbini çözecek olan Chelsea hala! Chelsea abisi ve yengesi trafik kazasında ölünce onların 6 çocuğunun sorumluluğunu üstlenir. Ebeveynlerini kaybetmiş olan çocuklar için zaten her şey zordur ve hepsi birbirinden farklıdır. Sadece kariyerine odaklanmış buz kalpli Jake bu minik kreşe Chelsea uğruna dayanacak mıdır? ÖNCELİKLE kitap tamamen olmasa da büyük çoğunlukla +18. Ya kitap çok güzeldi bana göre. Jake’e iki kısımda o kadar sinir oldum ki gerçekten anlatamam. Ama çocuklara her daim sahip çıkması -bazı gıcık kısımlardan sonra bile- kalbimi eritti. Kitapta olmamış diyeceğim bir kısım yok (Tom Caldwell bölümü hariç orası cidden sinir bozucuydu) Smut sahneleri de diğer smut kitaplara göre hafifti. Kitabı Jake’in ağzından okumak güzeldi yani çoğu yerde güldüm. Eğer çıtırçerez, güldüren biraz da smut içeren kitap arayışındaysanız kesinlikle öneririm.
OnayEmma Chase · Nemesis Kitap · 2022899 okunma