Gönderi

6/10
·136 syf.··
2022 31. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 23 Aralık 2022 00:57
Öncelikle bu kitabı özellikle incelemek istediğimi söyleyebilirim. İthaki'nin Japon klasikleri serisini çok severek takip ediyorum ve bu zamana kadar hiç hayal kırıklığına uğramadım ama bu kitap için bazı olumsuz yorumlarım olacak. Kitapta birden fazla yazım yanlışı gözüme çarptı diyebilirim. Tabii ki bunun yazarın diliyle hiçbir alakası yok bu tamamen çevirmen ve editör hatası. Normalde yazım yanlışlarına bu kadar çok takılmam ama bu sefer beni gerçekten rahatsız etti. Öyküler gayet güzeldi, sonları nispeten açık uçlu bitiyor gibiydi. Benim favorilerim Koya Dağı'ndaki Kutsal Adam ve Deniz Şeytanları adlı öyküler oldu. Bu kitap okuduğum en iyi Japon klasiği olmasa da bana keyif verdi diyebilirim. Şayet kitabın sonraki baskıları olursa umarım bu yazım yanlışlarına dikkat edilir. Eğer düzeltmeler yapılırsa kitaptan alınan keyif ikiye katlanacaktır.
1000k
Büyücü ve Diğer Gotik ÖykülerIzumi Kyoka · İthaki Yayınları · 2022847 okunma
·
365 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
İncelemeniz için teşekkür ederim. Ben de İthaki yayınlarının Japon klasiklerine başladım. Şuan bu kitabı okuyorum. En sevdiğiniz Japon klasiği hangisi merak ettim.. :)
•flora
Gönderi Sahibi
Öncelikle rica ederim :) benim şu ana kadar Japon Klasikleri arasında en çok beğendiğim kitap Şeytanın Çırağı oldu. Okumadıysanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim.